In het Phildar mini magazine 689 kinderen Herfst Winter 2018 je de allerleukste breipatronen voor Elk niveau voor Hippe kinderen. Bekijk alle Modellen hier. Dans Phildar minimagazine 687, je 13 leuke dames en kinderpatronen voor de lente en zomer van 2018. Neem hier alvast een kijkje. Ieder Merk heeft Elk saisoen otros breiboeken met breipatronen voor heren, dames, Kinderen en bébé. Deze zijn van merken zoals Phildar, Lana Grossa, Scheepjeswol, en ligne, Schoeller & Stahl. 36 breimodellen voor kinderen voor de herfst en Winter je suis dans Phildar magazine 156. Voor Elk niveau en voor Elke Smaak. Bekijk alle Modellen hier. Minimagazine Herfst/Winter 2016/17 van Phildar met daarin 14 patroontjes voor bébé en Kinderen van 0 tot 24 maanden. Dans Phildar magazine 30 breipatronen voor débutants.

Van MUTS tot Echarpe à Grof en luchtig, gebreide Vesten je suis dans le magazine dit. Bekijk alle Modellen hier. Het Phildar magazine 160 est een Special sur alle winteraccessoires Die je vou verzinnen Kut. Van hoofdband tot poncho, Van MUTS tot omslagdoek. Je me fais breipatronen geschikt voor Elk niveau. Bekijk alle Modellen hier. In het Herfst/winterboek Phildar magazine 157 je suis 31 leuke breipatronen voor Haar. Voor Elke Smaak, en voor Elk niveau. Truien dik en Dun, Vesten, châles, mutsen en Meer! Bekijk de Modellen hier. Dans Phildar magazine 159 je suis een complet Herfst/wintercollectie voor Meisjes en jongetjes van 6 maanden tot 4 jaar. Geschikt voor Elk breiniveau.

Kabels, ajour, structuur en Meer. Bekijk alle Modellen hier. Phildar magazine 155 est volledig Gericht op gehaakte Kleding voor dames en kinderen. Je vindt er 26 gehaakte Modellen voor de zomer. Phil rocaille: Phil rocaille est de verrassing van Phildar. Dit gemêleerde Garen varieert in Dikte en leken een Leuk Effect aan je breiwerk. Kies uit een van de Negen Kleuren en probeer eens dat a donné winterproject te maken! Phildar mini magazine 679 voor jongens en Meisjes bevat 13 Hippe breimodellen voor de herfst en hiver. Lekkere truien, Vesten voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

20 Nieuwe en frisse lente en zomerpatronen voor de Allerkleinsten je je suis dans Het Phildar mini magazine 694 voor bébé. Bekijk alle Modellen hier. In het Phildar magazine 158 je suis 51 breipatronen voor Baby voor de herfst en hiver. Voor Elk breiniveau je suis een Leuk patroon in verschillende stijlen. Van kruippakje, tot dekentje van Slofjes tot luiertruitje. Van geboorte tot 6 maanden. Kijk hier voor de Modellen. De Patronenboeken van Phildar staan vol met leuke en goed beschreven Patronen voor breiers van ieder niveau. Het Phildar magazine 163 est een magazine vol eenvoudige damesmodellen. Ideaal voor de beginnende breister! Bekijk alle Modellen hier.

Naast Nieuwe garens komt Phildar deze hiver ook rencontré een Serie Nieuwe magazines. Zowel voor dames, kinderen als bébé staan de Boekjes vol met prachtige Modellen met een look tendance. Kies UIT de Patronen Jouw favoriete modèle en Zorg dat je er deze Winter warmpjes bijzit! De Dagen worden Korter, buiten wordt het kouder en de Nieuwe wintergarens Stromen binnen! Jezelf verwenen met een lekkere warme wintertrui, MUTS de sjaal? Phildar luidt de l`hiver à met 6 prachtige Nieuwe kwaliteiten, waar geheid een geschikt bolletje tussen zit! Speciaal voor jullie: de Nieuwe Phildar wintergarens op een rijtje! Phildar minimagazine 650 Herfst/hiver 2016/17 bevat 8 leuke Modellen voor jongens en Meisjes tussen 4 en 16 jaar. Van de mooiste Modellen maken nous een handig Brei-haakpakket. De Nieuwe garens Komen hier mooi in UIT en zo heb je en één keer het winkelcentra aantal Bollen en het patroon in huis. GA jij voor Die lekkere warme wintertrui voor jezelf? De wordt het toch een Project voor de Kids en Kleintjes? Bekijk hier al onze nieuwe breipakketten van Phildar.